Over Fiedelandijn

Hoe werkt Fiedelandijn?

Ieder uitje dat Fiedelandijn organiseert is maatwerk, toegespitst op jouw wensen. Elke gelegenheid verdient immers een origineel, leuk idee.

We beginnen met een kennismaking. Je geeft aan waarvoor je Fiedelandijn inschakelt en welke ideeën je zelf hebt. Misschien wil je bijvoorbeeld dat het uitje een verrassingselement heeft. Ook praktische zaken zoals de locatie, het budget en het aantal personen komen aan bod. We bespreken wat je zelf doet, en welke zorgen Fiedelandijn je uit handen neemt.

Wanneer we alle wensen besproken hebben gaat Fiedelandijn voor jouw uitstapje een voorstel maken waarin alle details vermeld staan. Uiteraard staat er ook in wat het uitje gaat kosten.

Nadat je het voorstel ontvangen hebt, kijk je of het voldoet aan je verwachtingen. Fiedelandijn is pas tevreden als haar klanten het zijn, dus als er iets niet in orde is neem dan contact op!
Wanneer we overeenstemming hebben bereikt gaat Fiedelandijn meteen aan de slag om een onvergetelijke dag te organiseren. Voor jou en je gasten, voor groot en klein.

Over Ardie Bos

Het organiseren van originele kinderfeestjes geeft mij enorm veel energie. Ik geniet ervan om voor mijn kinderen leuke en leerzame activiteiten te bedenken die we met gezin, familie of vrienden kunnen doen.

Je kunt wel zeggen dat het regelen van uitjes en feestjes me in het bloed zit. Het is bovendien de perfecte uitlaatklep voor mijn creativiteit. Daarom heb ik Fiedelandijn opgericht zodat ik mijn talenten ook voor anderen kan inzetten.

Ik beperk me echter niet tot kinderfeestjes. Je kunt bij Fiedelandijn ook terecht voor het regelen van een leuke dag voor je gezin, een fijn familie-uitje of een origineel bedrijfsuitstapje.

Fiedelandijn staat voor unieke en verrassende feestjes en dagjes uit. Met veel plezier ga ik aan de slag om een onvergetelijke dag te organiseren! Voor mij is een uitje pas geslaagd wanneer iedereen ’s avonds op bed nog ligt na te genieten van de dag.

Mocht je willen weten wat Fiedelandijn voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op.

Vriendelijke groeten,
Ardie Bos

Kalender

Actie!

  • Voorjaarsactie: Survivalfeestje, nu met voor ieder kind een klein kompas voor aan de tas!