Kinderfeestjes

meisje01Samen met haar knuffels ligt Jasmijn in haar warme bedje. Toch kan ze de slaap niet vatten… ze woelt en draait. Morgen is ze jarig! Nog maar één nachtje slapen… maar waarom duurt het nog zo lang? Even het lampje aan, daar hangen haar mooie nieuwe kleren! Samen met mama gekocht…. Beneden hoort Jasmijn gerommel en gestommel, papa en mama zijn vast de woonkamer aan het versieren, hoe zal het er morgen uitzien? Ze zullen de ballonnen toch niet vergeten? En wat gaan ze gaan doen op haar kinderfeestje? Iedereen vond de uitnodigingen heel mooi!

Alle kinderen komen: Arthur, Julian, Karlijn, Lucas, Mette, Wessel. Zou er ook post zijn? En wat voor cadeautjes krijgt Jasmijn? Misschien wel die pop van laatst in de winkel. Haar opa’s en oma’s komen ook! Er is heerlijke taart mmmmmm. Langzaam droomt ze weg… nog maar een half nachtje slapen.

Verrassend en Uniek

Je kent het vast wel. Je kind is bijna jarig, de spanning stijgt en je wilt er iets leuks van maken. Je zoon of dochter hoopt op een mooi feest en je wilt hem of haar graag verrassen.

Een succesvol kinderfeestje is echter niet vanzelfsprekend, zelfs niet als je het thuis doet. Er komt veel kijken bij de organisatie. Als ouder of verzorger heb je daar niet altijd zin in of er de tijd voor.

Geef daarom de organisatie van het feestje uit handen. Fiedelandijn garandeert je dat je aan het einde van de dag die heerlijke pretoogjes ziet bij je kind waar het allemaal om te doen is. En niet onbelangrijk, dat allemaal zonder de stress vooraf!

Maatwerk
Een van de mogelijkheden is dat Fiedelandijn het feestje volledig organiseert, van uitnodiging tot snoepzak. Alle vriendjes en vriendinnetjes worden uitgenodigd en er wordt voor gezorgd dat alle benodigdheden op tijd binnen zijn. Aan de hand van het draaiboek breng je op de dag zelf het feestje tot een succesvol einde. Voor ieder kind is er tot slot een mooie snoepzak om deze complete ervaring af te ronden!

Uiteraard is het ook mogelijk dat Fiedelandijn alleen de activiteiten voor haar rekening neemt, en dat je zelf de uitnodigingen, feestmutsjes, snoepzakken et cetera regelt.

Maar misschien zoek je wel net even een leuk extraatje, te denken aan een mooie taart, limonadeschenker, of traktatie, ook deze zijn los te verkrijgen.

Door de tijd heen, zijn er altijd feestjes geweest die gewoon een groot succes waren, deze zijn toegevoegd aan de kant en klaar pakketten, omdat we weten dat ze goed ontvangen worden, neem gerust een kijkje.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via email of telefoon voor meer informatie. Of bekijk ons gastenboek en enkele foto’s van feestjes die Fiedelandijn voor anderen organiseerde.

Kalender

Actie!

  • Voorjaarsactie: Survivalfeestje, nu met voor ieder kind een klein kompas voor aan de tas!