Snoepboom

Dit feestje is niet alleen heel leuk, maar ook bijzonder lekker...

De kids gaan aan de slag met snoep, en maken zo een hele smakelijke boom, een snoepboom!

Standaard pakket

Ieder kind gaat een eigen snoepboom maken. In zo'n 2 uur tijd toveren ze een 'gewone' boom in een heerlijke snoepboom! Tussentijds mogen ze natuurlijk ook het potje waar deze boom in staat helemaal eigen maken, door deze te versieren met stickers, lintjes enz. Uiteindelijk nemen ze allemaal een mooie en lekkere snoepboom mee naar huis.

€ 135,- voor 8 kinderen.

Luxe pakket

De kinderen worden ontvangen met een glaasje bubbels en wat lekkers. Vervolgens gaat ieder kind een eigen snoepboom maken. In zo'n 2 uur tijd toveren ze een 'gewone' boom in een heerlijke snoepboom! Tussentijds mogen ze natuurlijk ook het potje waar deze boom in staat helemaal eigen maken, door deze te versieren met stickers, lintjes enz.

Na afloop staat er een pakket klaar om heerlijk poffertjes te maken.

Én natuurlijk neemt ieder kind een mooie en lekkere snoepboom mee naar huis.

€ 150,- voor 8 kinderen.

Geschikt voor kinderen vanaf 5/6 jaar.

Snoepbomen uitgebreid

Met kinderen vanaf 8 jaar gaan we onderstaande bomen maken. Deze workshop neemt zeker 2,5 uur met een uitloop naar 3 uur in beslag. Met al het heerlijke snoepgoed gaan de kinderen aan de slag om deze lekkernijen te combineren met creativiteit.

€ 165,- voor 8 kinderen.

Dit feestje vindt thuis bij de jarige plaats. Alle benodigdheden worden meegenomen. Meer dan 8 kinderen? Dan graag even overleg.

De grote vraag blijft na afloop: eten we de boom op óf blijft deze staan voor de sier??

Loopt het water in je mond na het lezen van dit lekkere feestje? Voor boeken of meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kalender

Actie!

  • Voorjaarsactie: Survivalfeestje, nu met voor ieder kind een klein kompas voor aan de tas!