Koken

Pizza bakken

We starten het feestje met wat te drinken en iets lekkers, en gaan meteen aan de slag met het versieren van een koksmuts, die we meteen gaan opzetten tijdens de workshop.Met allerlei lekkers gaan we ieder een pizza maken naar keuze. Alles kan en mag.

We gaan flink kneden, snijden en bakken. Als deze zelfgemaakte pizza dan ook nog gegeten wordt tijdens een leuke film, kan het feestje niet meer stuk!

 

5 tot 8 jaar: € 135,-, maximaal 8 kinderen.
8 tot 12 jaar: € 195,-, maximaal 10 kinderen.

Reiskosten buiten Oss worden in rekening gebracht.

Tapas

Een heerlijke workshop voor kinderen die koken leuk vinden.

De tapasreceptjes zijn er om al echt iets te leren en lekker aan de slag te gaan in de keuken. We maken diverse gerechtjes die vervolgens allemaal bij elkaar geserveerd worden om zo lekker een middag/avondje te dikdakken!

 

8 tot 12 jaar: € 195,-, maximaal 10 kinderen.

Reiskosten buiten Oss worden in rekening gebracht.

 

3-gangendiner

kookworkshopTijdens deze workshop gaan we echt koken, we gaan met elkaar aan de slag met een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Om vervolgens lekker samen te genieten van al het lekkers. Samen overleggen we vooraf wat we willen maken, bijvoorbeeld Italiaanse of Hollandse keuken.

Vanaf 10 jaar. Ideaal als bijvoorbeeld afsluiting van de basisschool. Vraag de kinderen netjes gekleed te komen en ga zo echt dineren!

€ 195,-, maximaal 10 kinderen.

Reiskosten buiten Oss worden in rekening gebracht.

Bij alle workshops geldt meer kinderen is mogelijk, vraag dan naar de voorwaarden.


Kalender

Actie!

  • Voorjaarsactie: Survivalfeestje, nu met voor ieder kind een klein kompas voor aan de tas!