Talent Factory peuters

De Talent Factory Peuters is een cursus voor de allerkleinste, vanaf 2 tot 4 jaar, waar zij kennis gaan maken met zang, dans, beweging, muziek, yogaoefeningen en toneel. Daarbij komen veel dagelijkse zaken aan bod, de feestdagen, seizoenen, een stukje creativiteit, zelfvertrouwen én natuurlijk heel veel plezier!

Kinderen van de Schaepskooi, maar ook kinderen die niet verblijven op De Schaepskooi, zijn van harte welkom.

Wel is het van belang om te weten dat de cursus voor de peuters is, ouders zijn er dus niet bij aanwezig.

Talent Factory is een concept dat tot stand is gekomen door een samenwerking van Fiedelandijn en Dansstudio Pas de Chat. Door jaren ervaring met het organiseren van kinderactiviteiten, lessen en cursussen zijn we nu dit unieke concept gestart, en we kunnen met trots zeggen: het is een succes!

Het lesgeld bedraagt € 75 euro voor de gehele cursus (16 lessen). Wordt je peuter tussentijds 4 jaar, dan verrekenen wij uiteraard het bedrag.

Data: we gaan vanaf februari 2017 weer van start op de dinsdagochtend, de curus gaat door tot de zomervakantie m.u.v. schoolvakanties.

We bieden de cursus aan op twee locaties, te weten:

Locatie Piekenhoef 2, te Berghem; 10.45-11.30 uur; (kinderen van Piekenhoef 1 en 2 kunnen daar naar toe gebracht worden)

Locatie Kersenlaan, te Oss; 9.15-10.00 uur; (kinderen van de Kersenlaan worden hiernaar toe begeleid)

Actie!

  • Maart actie: boek een high tea voor dit jaar, en krijg er hele leuke uitnodingen bij! Klik hier...

Gastenboek

Bekijk ons gastenboek en laat een bericht achter voor Fiedelandijn

Gastenboek

Real time web analytics, Heat map tracking