Samen met haar knuffels ligt Jasmijn in haar warme bedje.
Toch kan ze de slaap niet vatten… ze woelt en draait.

Morgen is ze jarig! Nog maar één nachtje slapen…

Lees meer

Fiedelandijn goes wild!

Volgens veel onderzoeken zijn onze Nederlandse kids een van de gelukkigste ter wereld. Dat is natuurlijk heel fijn om te weten. Aan de andere kant zien we dat opgroeiende kinderen van deze tijd veel achter verschillende schermen zitten en dat ze daardoor weinig avonturen buiten beleven. Daarom gaan wij naar buiten om superspannende activiteiten te organiseren. Wat dacht je van: vuur leren stoken? Je eigen fakkel maken? Leren omgaan met een zakmes? Daar dan bijvoorbeeld een vork van maken om marshmellows mee te roosteren? Je eigen hut bouwen? Waar je echt in zou kunnen slapen....super stoer toch?!

En weet je wat helemaal leuk is? Je doet dit samen met je papa/mama/opa/oma of een andere volwassenen die je lief vindt.

Dus een heerlijk middagje quality time met elkaar in de natuur.

Vlijmscherp!

Omgang met en gebruik van een zakmes. Diverse technieken. En we maken tot slot iets wat je later bij het kampvuur kunt gebruiken.

Kosten: € 20,- per kind (volwassenen doen gewoon mee).

Je eigen huisje...

Maak je eigen onderkomen van alle materialen die in het bos te vinden zijn. We leren hierbij ook een stukje knooptechnieken.

Kosten: € 15,- per kind (deze activiteit zou zonder ouder mogen, maar is natuurlijk wel leuker mét...).

Gloeiend heet!

We leren op een verantwoorde manier een eigen vuurtje te maken met firesteel. Vuur is leerzaam en leuk. Tot slot maken we een eigen fakkel om mee naar huis te nemen.

Kosten: € 20,- per kind (volwassenen doen gewoon mee).

 

Heb je interesse? Laat het weten! We gaan dan kijken wat er mogelijk is.

Voor deze workshops moet je minimaal 8 jaar zijn. Deelname met een volwassenen is verplicht (met uitzondering van de workshop Je eigen huisje...).

Inschrijven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kalender

Actie!

  • Voorjaarsactie: Survivalfeestje, nu met voor ieder kind een klein kompas voor aan de tas!